Charitativní zumba/latino maraton

02.10.2014 15:29

Srdečně Vás zveme na akci, kterou připravujeme za podpory města Studénka společně s moc fajn lidmi, kteří svůj honorář věnují na provoz našeho střediska ekologické výchovy pro děti Jarošův statek.

Charitativní zumba/latinomaraton v Dělnickém domě ve Studénce 

v sobotu 18. října od 15:00 do 18:00 hodin 

 

Nemusíte se obávat názvu maraton, akce je vhodná i pro úplné začátečníky, jak pro ženy, tak i pro muže!!! nebo děti od 10 let. Program je sestavený tak, aby jej zvládli i začátečníci, v průběhu akce bude možné odpočívat. Čeká vás krásná latinsko-americká hudba, aerobní cvičení s tanečními prvky, které si zamilujete, a skvělá atmosféra. Vstupenky jsou slosovatelné, vyhrát můžete zajímavé ceny (např. stříbrný přívěsek se zirkony ve tvaru srdce). Předcvičovat budou zkušené lektorky Katka Žaloudková a Pavla Kovalčíková, které se věnují zumbě již dlouho a Juan Manuel Garcia, profesionální tanečník z Mexika, který má latinské rytmy v krvi a ve svém srdci. Na ukázku jeho hodiny se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=l4segHcOk7M.

Pro děti cvičících maminek je po dobu trvání akce připraven zajímavý program na Jarošově statku. Čeká tam na ně spousta zvířátek, od malých koťátek a králíčků až po hodné poníky, na kterých se mohou povozit, pokud budou chtít. Dětem se budou věnovat naše lektorky volnočasových aktivit pro děti. Pro případ nepříznivého počasí máme k dispozici malou halu, takže se nemusíme obávat ani deště.

Cena vstupenky je 200 Kč, program pro děti je zdarma a pro ty z vás, kteří nechtějí cvičit, jen podpořit aktivity pro děti, jsou připraveny vstupenky v hodnotě 50 Kč. Pokud  nevyužijete  program pro děti v průběhu akce, můžete vstupenku použít pro svezení dětí na ponících o víkendech od 15:00 do 16:00 hod. Vstupenky můžete získat na Jarošově statku, na informačním centru ve Studénce nebo u Katky Žaloudkové, email: zumbuj@zumbuj.cz.

Co na sebe?

Pohodlné sportovní oblečení (leginy, tílko, tričko), tenisky, zkrátka cokoliv, v čem se Vám bude dobře hýbat. Doporučujeme vzít si s sebou láhev vody a ručník.                   

Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne – uděláte mnoho pro své zdraví, pěkné tělo a dobrou náladu a navíc podpoříte užitečnou věc. Příjemný pocit, který si z akce odnesete, ve vás ještě dlouho zůstane.

Těšíme se na Vás :-)